1 d’abril del 2017

La nostra línia del temps dels invents/màquines ha està una feina on totes les aules han deixat la seva petjada, uns han fet la numeració, altres han posat fitxes d'invents, altres han fet petits cartells... En aquest vídeo podeu veure una petita mostra.
Tots aquest invents segur que han sorgit com a resposta a petites o grans preguntes que s'han fet els homes i les dones al llarg del temps. Per això la curiositat, la creativitat i la imaginació acompanyen sembre a les persones que fan ciència.


“Obro els ulls, veig l’espectacle del món i, és clar, me’n meravello. Llavors, per pensar la meravella, considero les dues opcions que se’m presenten. Una: el món és un món de preguntes i la meva tasca és buscar les respostes. L’altra: el món és un món de respostes i a mi em toca descobrir de quines preguntes. Aquest camí condueix, més tard que no pas d’hora, al coneixement científic i a la investigació. La història de la ciència és la història de les bones preguntes. S’avança quan canvia la pregunta. La resposta és gairebé rutina”. 

                                                                             Jorge Wagensberg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada